WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - 1001 Couleurs Beyne  5 - 5  (1-3)

DATUM 24-11-2006  21:15

DOELPUNTEN 05 min Ali Houri 1-0, 06 min Laarissi 1-1, 11 min Ovanda 1-2, 12 min Ovanda 1-3, 22 min Tazgharti 1-4, 25 min Michiels Roy 2-4, 29 min Smaal Richard 3-4, 32min Michiels Roy 4-4, 35 min Bounatm 4-5, 38 min Naalden Paul5-5

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Paul Naalden, Govers Raf, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Tom Gijsbrechts (doelman), ’t Syen Philip , Vercauteren Dave en Seuntjens Bjorn

Wedstrijdverslag:

Spanning tot het einde met een terechte uitslag

Voor een avondje zaalvoetbal met alles erop en eraan moest je vrijdagavond in sporthal Berckhoven zijn. Spanning tot de allerlaatste seconde en twee doelmannen die uitgroeiden tot de mannen van de match met een 5-5 eindresultaat. Thuisploeg Malle begon veel te slordig aan de wedstrijd, stapelde de balverliezen en slechte passes op en ondanks een voorsprong via Ali Houri keken zij na 12 minuten tegen een 1-3 achterstand aan. Gelukkig ging het vanaf toen veel beter, ze hadden echter pech om steeds opnieuw op een beresterke doelman Gomez te stuiten en was hij al eens geklopt stond lat of paal in de weg met als gevolg een 1-3 achterstand bij de rust.

Vol goede moed ging Malle na de rust op zoek naar de aansluitingstreffer, maar bij de eerste counter van Beyne stond de 1-4 op het bord. Vanaf dat moment was het pompen of verzuipen voor de thuisploeg, ging Malle met man en macht in de aanval en was het opletten voor de dodelijke counters van de bezoekers. Gelukkig voor Malle stond ook thuisdoelman Birger Maes op een zeer hoog niveau te keepen, want ook Beyne benutte gretig de gekregen ruimte, maar kon nooit verder uitlopen. Zo kreeg Malle de kans om zich terug in de wedstrijd te knokken en via 2 maal Roy Michiels en 1 goal van Richard Smaal kwamen ze in de 32ste minuut langszij. Nog te vermelden dat Malle gedurende 2 minuten een man-meer-situatie niet kon uitbuiten na een rode kaart voor één der bezoekers.

Met nog 5 minuten op de klok zat de ganse zaal te wachten op het voorsprongdoelpunt van Malle, de goal viel echter aan de overzijde en wederom mocht Malle achtervolgen. Het werden bloedstollende minuten, loepzuivere kansen werden de nek omgewrongen totdat Paul Naalden 2 minuten voor affluiten de 5-5 nette. Met nog minder dan 1 minuut op de klok kreeg een tweede bezoeker de rode kaart onder de neus geduwd, maar ook dit maal kon Malle deze situatie niet in zijn voordeel ombuigen. Het kon echter nog alle kanten uit, want in de allerlaatste seconde kreeg Malle zijn tweede tienmeter, maar net zoals de eerste ging ook deze naast het doel van Pedro Gomez, de 41-jarige doelman van Beyne die gisteren één van zijn hoogdagen uit zijn lange carrière vierde.

Al bij al een terechte uitslag in een ware propagandamatch voor het futsal, voor thuisploeg Malle zat er veel meer in, maar als je zoveel loepzuivere kansen de nek omwringt, veel te slap aan de match begint zodat je constant achter de feiten moet aanhollen mag je blij zijn dat je nog een puntje pakt.

Volgende week de ‘topper’ in en tegen MSC Antwerpen, de derde uit de stand, met in hun rangen de in Malle bekende Mo Bali.